Seksualitet og manglende lyst

Oplever I seksuelle problemer i parforholdet. Og ønsker I mere lyst til Sex?
Seksualitet er en kæmpe drift og en væsentlig del af et kærlighedsliv –  Men måske kender du fornemmelsen af at være lukket ned. At der ikke længere er adgang til at mærke lyst og lidenskab i kroppen. Måske er du endda holdt op med at tænke på sex og lyst og har affundet dig med, at sådan er det for dig nu. Der er desværre mange mennesker der på et tidspunkt i parforholdet oplever seksuelle problemer og derfor ikke har et tilfredsstillende sexliv.
Seksualiteten er en væsentlig del af et parforhold og det der binder os sammen. Så derfor er det meget vigtigt at finde ud af hvad der skal til for igen at kunne nyde sin egen og hinandens kroppe. I parterapi kan I komme tættere på hinanden igen.

Længes du efter at mærke dig selv, din lidenskab og din lyst. En længsel efter den ultimaite sammensmeltning og totale nydelse gennem hele kroppen. Her kan en kombination af massage og terapi være en del af din vej til at genopdage din krop og din sanselighed. I klinikken i Valby, kan du opleve at få kontakt til din krop igen, med en dejlig afspændingsmassage.

Måske har du svært ved at mærke din krop og få orgasme, når du har sex med din partner. Måske føler du dig blufærdig og er bange for at vise din lyst og lidenskab.
Desværre er der mange der er vokset op med overgreb, som oplever at have store problemer med kroppen og lidenskab.

Det er alt sammen noget, man kan arbejde med i terapien og derigennem finde vejen til et skønt, lidenskablig, lystfyldt og kærlige legende seksualliv. Både hvis du er i fast parforhold og hvis du er single.

+45 23 28 79 55

Ring

 Seksualitet og manglende lyst

Seksualitet og manglende lyst