ID Psykoterapi

Klienterne udtaler:

ID Psykoterapi står for ”integrativ-dynamisk” terapi, og er kendetegnet ved at inddrage flere psykologiske perspektiver og retninger. Terapien tager udgangspunkt i dig og dit liv lige her & nu

ID Psykoterapi kan åbne op for dybtgående forandringsprocesser. I terapien arbejder du med den problemstilling du kommer med, gennem forskellige relevante teknikker og målrettede metoder.

For at terapien bliver vellykket er det vigtigt at du har et mål og bruger din vilje til at forfølge det, med støtte fra terapeuten. I relationen og det tillidsfulde rum kan du ærligt og åbent arbejde med dine temaer og derved opnå den bevidsthed og indsigt, der fører dig frem til den indsigt og forandring du ønsker.

Uanset om du har prøvet at gå i terapi før, er det meget forskelligt, hvor hurtigt du åbner op til dit hjerte. Processen afhænger af, hvilke udfordringer du står i, og hvordan disse livsomstændigheder påvirker dine oplevelser, reaktioner og handlinger. Du må være indstillet på at det kan tage tid.

Når du går hos en ID Terapeut, er du sikker på at møde en kompetent og empatisk terapeut, der arbejder både fagligt og etisk forsvarligt. Uddannelsen til ID Psykoterapeut opfylder samtlige ministerielle kriterier, og jeg har selv gået vejen og været i terapi gennem hele uddannelsen.

+45 23 28 79 55

Ring