Få mere energi med massage Valby. Wellness og afspænding

Få mere energi med massage Valby
Afspændingsmassage i rolige og smukke omgivelser. En meget blid og nænsom helkropsmassage der mindsker stress og øger dit velvære. Wellness for din krop
Massage er en fantastisk måde til at komme ned i tempo og få mere energi. Du vil sanse og opleve hvordan dine tanker, følelser og krop og sjæl er forbundet.
Under massagen vil du opleve at du langsomt slapper mere og mere af. Kroppen finder tilbage til dens sunde tilstand af totalt ro og du kan opleve og sanse en indre stilhed. Det hjælper dig til at mærke din krop, sjæl og følelser meget intenst og levende. Det opleves som en fantastisk terapeutisk og healende massage. Det kan give nye indstiger og åbne op for nye måder at være og passe på dig selv.

Book tid til massage online

Helkropsassage forebygger og reducere stress. Massage styrker immunforsvaret og sygdom kan derfor forebygges. Blodcirkulationen øges i hele huden og muskler og led bearbejdes med lette strøg og tryk der også frigøre spændinger og ømhed. DEt kan derfor være en god ide at få massage med jævne mellemrum. Fx på vej til eller fra arbejdet, Jeg har åbent i klinikken i Valby , som ligger få minutter fra starten af Holbækmotorvejen.
Mange klienter oplever at være mere rolige, hvile mere i sig selv og have en rigtig solid jordforbindelse efter at have modtaget den afspændende massage. En helkropsmassage der virkelig ændre din dag og dit velvære.
De oplever at få mere energi og overskud i hverdagen. Klienter der modtager healende afspændende massage kommer ofte med ønske om stressreduktion, eller forløsning af depressions eller angst. Massagen er en rigtig god støtte i den proces.
Massagen kan også indgå som en blid vej til udvikling og bearbejdning af tidligere rystende oplevelser. Eller være en del af din proces mod øget selvindsigt og personlig udvikling. Massagen kan altså åbne dit sind for livskraft og forløse de negative mønstre og blokeringer.
I massagen veksler jeg mellem lange og rolige og mere dybtgående strøg. Det sker det også, at jeg lader hænderne hvile på kroppen i kortere eller længere tid og derefter masserer stille videre. Hele kroppen masseres efter en systematik som også styres af min intuition og sansninger af hvad din krop særligt har brug for. Du vil derfor opleve at alle massager er forskellige. Jeg bruger en mild økologisk massageolie til at massere hele kroppen med. Køn og bryster masseres ikke.
Når du kommer til min klinik i Valby bedes du medbringe to lagener og et håndklæde til at beskytte briksen med. Jeg har et tæppe, så du også kan holde dig varm.
Du kan evt. leje lagen og håndklæde her for 50 kr.
Er du sygemeldt? Og har du behov for at få massage i Valby i forbindelse med fx. stress eller depression? Så kan du kontakte din A-kasse for at få en aftale om massage. Jeg har flere kunder der har fået en aftale med deres A-kasse. De er alle meget glad efor den løsning. Det er uden administration for dig. Du kan få en bevilling og så ordner jeg det praktiske med A-kassen.
Du er velkommen til at ringe til mig for at høre om denne massageform er noget for dig. Du kan selv booke tid til massage her.
Jeg har online booking på min nye webside Møllekær-Terapi
 Massage i Valby

Massage i Valby

 Massage reducere stress

Massage reducere stress