Cookie og privatlivspolitik

Ejeroplysninger
Navn: Marianne Møllekær
Adresse: Frugtvangen 74, Smørumnedre
Postnr. & By: 2765 Smørum
Land: Danmark
Telefonnummer: >+45 23287955


Dette website anvender cookies.
En cookie er en lille datafil websites gemmer på din computer, for at de kan genkende computeren næste gang du besøger websitet. En cookie er passiv fil og kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Sådan sletter eller blokerer du for cookies.
Se evt. denne guide om hvordan du kan slette cookies.
http://minecookies.org/cookiehandtering

Formål med cookies på vores website.
De cookies, som Hjertedans.dk anvender, er teknisk nødvendige for den optimale brugeroplevelse, og ved brugen af sitet accepterer du også brugen af cookies.

Tredjeparter med adgang til at sætte cookies.
Vi anvender cookies Google Analytics – til trafikmåling/statistik for besøgende.

Persondata
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i et kursus m.v. Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger bruges til at gennemføre den kontakt, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.